19.12.2020
03.09.2020
Každý pátek pečeme pro naše zákazníky výrobky z mouky se sníženým obsahem lepku, které jsou vhodné pro osoby s nesnášenlivostí lepku.
Pečivo s NOL pečeme na objednávku, kterou je nutné učinit den předem do 12:00 hodin (telefonicky, e-mailem).
29.04.2019
27.10.2018
27.10. a 28.10. (So+Ne) OTEVÍRACÍ DOBA PRODEJNY 7:00 - 18:00 hod.
Teplé pečivo průběžně doplňujeme
03.10.2018
Lámete si hlavu co dát oslavenci k narozeninám? Vláčný, dozlatova pečený koláč bohatě zdobený tvarohem, jahodovou marmeládou, ořechy, švestkovými povidly a meruňkami jistě potěší!!!
27.10.2017
V sobotu 28.10.2017 (státní svátek) a v neděli 29.10.2017 PRODEJNA pekárny OTEVŘENA od 7:00 hod. - 18:00 hod.
2x denně teplé pečivo !!!
20.05.2017
- vynikají výjimečnou vůní a chutí, kde se snoubí aroma italských bylinek a koření s výraznou chutí dýňových a lněných semínek.
Dále obsahuje sušenou papriku, cibuli a rajčata.
Lze ho doporučit jako příloha k masu, při grilování nebo k přípravě rychlého občerstvení ve formě obložených baget.
21.12.2016
24.12.2016 – sobota |
7:00 – 11:00 hod. |
25.12.2016 – neděle |
ZAVŘENO – státní svátek |
26.12.2016 - pondělí |
ZAVŘENO – státní svátek |
27.- 30.12.2016 |
5:30 – 18:00 hod |
31.12.2016 – sobota |
7:00 – 13:00 hod. |
1.1.2017 – neděle |
ZAVŘENO – státní svátek |
12.12.2016
28.10.2016
Oznámení zákazníkům - pracovní doba v období prodlouženého víkendu: pátek (28. 10.) 6:30 - 18:00 hod.
sobota + neděle (29., 30.10.) 7:00 - 18:00 hod.
2x denně teplý chléb, rohlíky, pizza, koláčky, šátečky...
01.09.2016
V předprázdninovém období jsme uvedli na trh tyto novinky:
* Bramborové buchty - jsou prodávány po 3 kusech v papírovém košíčku a plněny tvarohovou, povidlovou nebo domácí makovou náplní; buchty jsou vláčné a vydrží dlouho měkké;
* Buchta s ovocem a žmolenkou - jemná kynutá buchta bohatě plněná meruňkami;
* Svatební koláček s tvarohovou náplní
01.09.2016
Dne 20. srpna 2016 jsme převzali Čestné uznání od Hejtmana Kraje Vysočina a Krajské agrární komory Kraje Vysočina za výrobek v soutěži o značku Regionální potravina Kraje Vysočina za SAMOŽITNÝ CHLÉB.
Samožitný chléb pečeme denně!!! Přijďte ochutnat!!!!
26.01.2016
Hejtman Kraje Vysočina a Krajská agrární komora Kraje Vysočina udělili naší pekárně
ČESTNÉ UZNÁNÍ v soutěži o značku Regionální potravina Kraje Vysočina
za výrobek: KYNUTÝ KOLÁČEK S NÁPLNÍ JEBLEČNOU.
05.05.2015
Od 1.5.2015 je možné v kanceláři pekárny zakoupit dárkové poukázky na odběr pečiva v hodnotě 250,-, 500,- nebo 1.000,- Kč.
11.03.2014
Výborná ke svačině nebo rozpečená v mikrovlnce k večeři.
22.11.2013
Dne 1.6.2013 se naše pekárna zúčastnila Šebkovických slavností chleba. Se svým cibulovým a vícezrným chlebem jsme se umístili na 2. a 3. místě. Děkujeme všem návštěvníkům, kteří nás podpořili a dali hlas našemu pečivu. :-)
02.10.2013
Jedná se o kmínový pšenično-žitný chléb, do kterého je přidána najemno krájená dozlatova osmažená cibulka.
Chléb se vyznačuje jemnou vůni po právě osmažené cibulce. Zákazníkům je dodáván jako kulatý bochník o hmotnosti 500 g;
22.02.2013
Vícezrnný rohlík je vyroben z celozrnné mouky - ta obsahuje i obalové vrstvy zrna obilí. Tyto
vrstvy jsou bohaté na vlákninu s obsahem vitamínů, minerálních látek a
esenciálních mastných kyselin. Posyp rohlíku obsahuje lněné, sezamové a
slunečnicové semínko v kombinaci s ovesnými vločkami a kukuřičnou krupicí.
Celozrnné pečivo má nízký glykemický index (GI) - pomáhá tak omezovat chuť k jídlu tím,
že vytváří pocit plnosti delší dobu po jídle, což je ideální pro regulaci váhy.
22.02.2013
Tento výrobek získal v listopadu roku 2012 značku "VYSOČINA" - regionální produkt.
Koláč je vyrobený dle receptury našich babiček; jedná o výhradně ruční
práci - každý vyrobený kus je originál. Převážná většina surovin, které jsou k výrobě koláče použity,
jsou získány z našeho regionu. Koláč je jedinečný tím, že je opravdu
bohatě plněný makovou náplní, kterou si pekárna sama vyrábí. Jejím základem je
vždy čerstvý, najemno mletý mák, rybízová marmeláda a švestková povidla. Vůni i
chuť pak dotváří špetka skořice.
21.02.2013
Jedná se o kmínový pšenično-žitný chléb, do kterého jsou přidány čerstvé, najemno mleté, vepřové škvarky. Chléb je tvarován do kulatého bochníku o hmotnosti 500 g; na povrchu je sypaný kmínem a solí.
Jak jsme jen na něj mohli zapomenout? Na chléb! Všechno má dávno už svoji slavnost. Víno vinobraní, pivo slavnosti piva, švestky trnkobraní nebo rovnou...
Certifikační komise udělila v listopadu značku Vysočina regionální produkt kterou mohou jejich výrobci označovat své produkty, dalším pěti výrobkům.