Novinky z pekárny

Novinky z pekárny

HLEDÁME ZAMĚSTNANCE

29.04.2019

PŘIJMEME PEKAŘE, PEKAŘKY, POMOCNÉ

PRACOVNÍKY. Nástup ihned. BLIŽŠÍ INFO NA TEL.

736 621 457 NEBO 776 886 343.

Maxi koláč na přání zákazníka

14.03.2019

PF 2019

21.12.2018

28. říjen 2018 - státní svátek

27.10.2018

27.10. a 28.10. (So+Ne) OTEVÍRACÍ DOBA PRODEJNY 7:00 - 18:00 hod.
Teplé pečivo průběžně doplňujeme

Maxi Koláč nejen k narozeninám...

03.10.2018

Lámete si hlavu co dát oslavenci k narozeninám? Vláčný, dozlatova pečený koláč bohatě zdobený tvarohem, jahodovou marmeládou, ořechy, švestkovými povidly a meruňkami jistě potěší!!!

Slavnostní vánočka s rozinkami a mandlemi

21.12.2017

Otevírací doba Vánoce a Silvestr 2017

21.12.2017

OTEVÍRACÍ DOBA 28.10.2017 STÁTNÍ SVÁTEK - sobota

27.10.2017

V sobotu 28.10.2017 (státní svátek) a v neděli 29.10.2017 PRODEJNA pekárny OTEVŘENA od 7:00 hod. - 18:00 hod.
2x denně teplé pečivo !!!

ITALSKÉ PEČIVO, aneb grilovací sezóna začíná!!!

20.05.2017

  • Italský chléb
  • Italský rohlík

-  vynikají výjimečnou vůní a chutí, kde se snoubí aroma italských bylinek a koření s výraznou chutí dýňových a lněných semínek.
Dále obsahuje sušenou papriku, cibuli a rajčata.

Lze ho doporučit jako příloha k masu, při grilování nebo k přípravě rychlého občerstvení ve formě obložených baget.

PF 2017

30.12.2016

Otevírací doba prodejny Vánoce + Slivestr 2016

21.12.2016

24.12.2016 – sobota

7:00 – 11:00 hod.

25.12.2016 – neděle

ZAVŘENO – státní svátek

26.12.2016 - pondělí

ZAVŘENO – státní svátek

27.- 30.12.2016

5:30 – 18:00 hod

31.12.2016 – sobota

7:00 – 13:00 hod.

1.1.2017 – neděle

ZAVŘENO – státní svátek

 

Nabídka vánočního cukroví 2016

12.12.2016

Otevírací doba 28.-30.10.2016

28.10.2016

Oznámení zákazníkům - pracovní doba v období prodlouženého víkendu: pátek (28. 10.) 6:30 - 18:00 hod.
sobota + neděle (29., 30.10.) 7:00 - 18:00 hod.
2x denně teplý chléb, rohlíky, pizza, koláčky, šátečky...

NOVINKY 2016

01.09.2016

V předprázdninovém období jsme uvedli na trh tyto novinky:
* Bramborové buchty - jsou prodávány po 3 kusech v papírovém košíčku a plněny tvarohovou, povidlovou nebo domácí makovou náplní; buchty jsou vláčné a vydrží dlouho měkké;
Buchta s ovocem a žmolenkou - jemná kynutá buchta bohatě plněná meruňkami;
* Svatební koláček s tvarohovou náplní  


* Samožitný chléb - obsahuje 99% žitné mouky, je bez éček, vyroben z celozrnného kvasu, díky vysokému podílu žitné mouky má snížený obsah lepku! vyniká šťavnatou chutí i vůní;
* Ovesný chléb
* Slaninový rohlík
- světlé pšeničné pečivo zapečené voňavou anglickou slaninou a sýrem;
* Párek v županu

Čestné uznání II.

01.09.2016

Dne 20. srpna 2016 jsme převzali Čestné uznání od Hejtmana Kraje Vysočina a Krajské agrární komory Kraje Vysočina za výrobek v soutěži o značku Regionální potravina Kraje Vysočina za SAMOŽITNÝ CHLÉB.
Samožitný chléb pečeme denně!!! Přijďte ochutnat!!!!

Čestné uznání Hejtmana Kraje Vysočina

26.01.2016

Hejtman Kraje Vysočina a Krajská agrární komora Kraje Vysočina udělili naší pekárně
ČESTNÉ UZNÁNÍ v soutěži o značku Regionální potravina Kraje Vysočina
za výrobek: KYNUTÝ KOLÁČEK S NÁPLNÍ JEBLEČNOU.

Dárková poukázka

05.05.2015

Od 1.5.2015 je možné v kanceláři pekárny zakoupit dárkové poukázky na odběr pečiva v hodnotě 250,-, 500,- nebo 1.000,- Kč.

Beruškový koláč ...

27.04.2014


Dýňová kostka

12.03.2014

Pizza salámovo-kečupová se sýrem nebo Pizza sýrovo-česneková

11.03.2014

Výborná ke svačině nebo rozpečená v mikrovlnce k večeři.

Šebkovické slavnosti

22.11.2013

Dne 1.6.2013 se naše pekárna zúčastnila Šebkovických slavností chleba. Se svým cibulovým a vícezrným chlebem jsme se umístili na 2. a 3. místě. Děkujeme všem návštěvníkům, kteří nás podpořili a dali hlas našemu pečivu. :-)

Cibulový chléb

02.10.2013

 

Jedná se o kmínový pšenično-žitný chléb, do kterého je přidána najemno krájená  dozlatova osmažená cibulka.
Chléb se vyznačuje jemnou vůni po právě osmažené cibulce. Zákazníkům je dodáván jako kulatý bochník o hmotnosti 500 g;

Vícezrnný rohlík sladový

22.02.2013

Vícezrnný rohlík je vyroben z celozrnné mouky - ta obsahuje i obalové vrstvy zrna obilí. Tyto
vrstvy jsou bohaté na vlákninu s obsahem vitamínů, minerálních látek a
esenciálních mastných kyselin. Posyp rohlíku obsahuje lněné, sezamové a
slunečnicové semínko v kombinaci s ovesnými vločkami a kukuřičnou krupicí.
Celozrnné pečivo má nízký glykemický index (GI) - pomáhá tak omezovat chuť k jídlu tím,
že vytváří pocit plnosti delší dobu po jídle, což je ideální pro regulaci váhy.



Koláč s makovou náplní

22.02.2013

Tento výrobek získal v listopadu roku 2012 značku "VYSOČINA" - regionální produkt.
Koláč je vyrobený dle receptury našich babiček; jedná o výhradně ruční
práci - každý vyrobený kus je originál. Převážná většina surovin, které jsou k výrobě koláče použity,
jsou získány z našeho regionu. Koláč je jedinečný tím, že je opravdu
bohatě plněný makovou náplní, kterou si pekárna sama vyrábí. Jejím základem je
vždy čerstvý, najemno mletý mák, rybízová marmeláda a švestková povidla. Vůni i
chuť pak dotváří špetka skořice.



Škvarkový chléb

21.02.2013

Jedná se o kmínový pšenično-žitný chléb, do kterého jsou přidány čerstvé, najemno mleté, vepřové škvarky. Chléb je tvarován do kulatého bochníku o hmotnosti 500 g; na povrchu je sypaný kmínem a solí.

Pivní rohlík

30.11.-0001

Řekli o nás

Konečně někdo oslavil i "obyčejný" chleba

Jak jsme jen na něj mohli zapomenout? Na chléb! Všechno má dávno už svoji slavnost. Víno vinobraní, pivo slavnosti piva, švestky trnkobraní nebo rovnou...

Horácké noviny

Další pětice výrobků získala značku Vysočina regionální produkt

Certifikační komise udělila v listopadu značku Vysočina regionální produkt kterou mohou jejich výrobci označovat své produkty, dalším pěti výrobkům.

Deník Vysočina

Náš certifikát